cara-cepat-hamil

Set Kesuburan Lelaki & Set Ingin Hamil Wanita

Assalamualaikum & Salam Sejahtera.

Sekarang ni bulan januari, biasanya akhir tahun ramai orang mendirikan rumah tangga. Dan dalam bulan januari masih ramai yang gagal buntingkan pasangan masing-masing.

Jika Sebelum Kahwin Anda Suka Melancap, Sekarang Terimalah Padahnya!

Air mani kurang, air mani tak pekat, air mani tiada sperma.

Namun bukan melancap saja punca lelaki gagal menghasilkan zuriat, merokok dan pemakanan yang tidak sehat turut menjadi punca kita belum membuntingkan pasangan. Dipihak isteri juga mereka sebolehnya cuba mengamalkan amalan yang boleh membantu kepada penghasilan zuriat. Dan dalam tempoh ini lepas sebulan ke sebulan dengar isteri masih datang bulan, bermakna tiadalah benih yang melekat.

Dalam Blog Vimax Malaysia ini, kami cuba membantu anda mendapatkan hasil terbaik dalam cubaan mendapatkan zuriat. Dan salah satu produk yang popular dan benar-benar berkesan telah ditemui. Ianya merupakan pengambilan mutli vitamin yang bertindak menghasilkan jumlah sperma yang banyak dalam air mani. Bahan paling utama adalah vitamin E. Anda boleh sahaja mendapatkan vitamin e di farmasi, namun set kesuburan shaklee ni sangat berlainan.

Didalam laman web ini, kami mempunyai 2 produk bagi tujuan tambah air mani. Seperti vimax volume dan semenax dapat dilihat mereka juga memasukkan vitamin e sebagai bahan asas mereka. Namun dalam penghasilan produk seperti ini, admin melihat bahan-bahan yang terkandung didalam produk tambah air mani ini, bahannya lebih kurang sama 80% dengan produk untuk besarkan zakar dan tahan lama seperti vimax dan bazooka.

Fahami Jumlah Vitamin E Yang Diperlukan Badan

Badan kita memerlukan vitamin e bukan sekadar untuk tambah air mani, tetapi vitamin e ada kegunaan bermacam lagi terutama bagi hal mencantikkan kulit, pembaikan fungsi organ dan sebagainya. Dan badan kita memerlukan 120mg vitamin E setiap hari serta 200mg vitamin e untuk penghasilan air mani yang banyak. Dalam produk seperti semenax dan vimax volume jumlah air mani tidak banyak dihasilkan. Ianya memerlukan anda makan sekurang-kurangnya 3 ke 5 bulan untuk mendapat penambahan air mani sebanyak 400% dari jumlah air mani sekarang.

Berapa Banyak Yang Dikatakan Banyak?

Jika anda menghasilkan 4 sudu makan atau lebih, air mani semasa klimax bermakna anda boleh membuntingkan pasangan. Jika jumlahnya kurang masih tidak mustahil, tetapi hasilnya tipis. Dalam sebulan anda makan semenax dan vimax volume, anda cuma menghasilkan tambahan 80% ke 100% jumlah air mani. Sebulan bersamaan 30 hari untuk dapat max 100%. Contoh jika dulu anda hasilkan 1 sudu air mani, pada bulan berikutnya anda dapat 2 sudu air mani. Ianya lambat dan perlukan anda “maintain” makan selama 3-5 bulan dan memerlukan kos yang besar.

Vitamin E Shaklee Tambah 400% Air Mani Dalam 7 Hari

Saya dapati bahan dalam vimax volume (vv) dan semenax mempunyai bahan-bahan untuk tahan lama juga, ini “USP” mereka. Unique Selling Process mereka, disamping dapat menambah air mani, ia juga bantu untuk masalah tahan lama. Kerana itu adalah masalah yang biasa kebanyakan lelaki hadapi, malah memang tiada masalah berlama pun masih nak extrakan masa berlama. Sebab itu dikata biasa dan produk seperti ini kekal diterima dalam masyarakat kerana ada dwi fungsi.

Namun perlu diingatkan sekali lagi, jika anda tidak dapat bertahan lama sekalipun tetapi air mani anda banyak, dan anda mampu untuk buat isteri mengandung, siapa yang merasa gembira nanti? Semua orang akan gembira.. dan anda boleh berbangga serta tidak di cop “tak pandai main”.

Vita E Complex Shaklee Tambah Air Mani Dalam 7 Hari

Jika anda berjumpa dengan pakar sakit tuan, atau doktor, mereka akan mengarahkan anda memakan vitamin e untuk tujuan penghasilan air mani. Dan dos yang diberi doktor adalah yang diperlukan badan iaitu sekitar 80mg ke 200mg sehari.

vita-e-complex

Begitu juga dengan Vita E Shaklee, ia mengandungi 233mg vitamin e bagi setiap tablet. Dan sebotol Vita E Complex ini mengandungi 120 biji. Saranan ambil 2 biji sehari untuk mengaktifkan penggunaan vitamin e bagi tujuan lain juga. Iaitu untuk tujuan baikpulih fungsi organ dalaman dan tambah baik organ persenyawaan kita. Selepas itu anda akan alami perubahan dari segi kulit menjadi berseri dan air mani menjadi banyak, pekat dan menghasilkan pancutan yang puas.

Untuk isteri juga perlu menggunakan vitamin E ini. Saya telah pilihkan beberapa produk dari shaklee untuk bantu suami dan isteri juga boleh guna. Kerana Vitamin E ini bukan hanya diperlukan lelaki, wanita mendapat lebih banyak manfaatnya. Jadi penggunaan 2 biji untuk suami dan 2 biji untuk isteri. 4 x 30 = 120 biji bagi kegunaan sebulan.

Produk kedua pula merupakan produk yang juga boleh diambil bersama. Untuk melahirkan zuriat yang sihat, mestilah bermula dari sperma yang sihat. Oleh itu kita sarankan penggunaan Vita Lea iaitu Vitamin pertama yang dicipta didunia. Asalnya dalam bentuk cecair, tetapi kini ia dalam bentuk tablet bersalut serbuk spirulina melalui teknologi pembuatan termoden.

Vita Lea – Mengandungi 30 Multi Vitamin Yang Di Perlukan Badan

vita-leaSaya ingat semasa kakak saya melahirkan anak pertama, baby dia putih gile.. ayahnya tidaklah terlalu putih manakala kakak memang berkulit gelap. Tetapi kakak “bunting pelamin” dan sebelum berkahwin membuat suntikan memutihkan kulit. Oleh itu genetik berkulit putih memasuki pada anak dalam kandungannya menghasilkan bayi yang berkulit cerah.

Dari pihak kita lelaki, kita juga boleh lakukan perkara yang sama dengan menghasilkan benih yang berkualiti. Bila anda mengambil Vita Lea ia membantu anda kekal sihat kerana 22 jenis vitamin dan 8 jenis mineral terkandung didalam produk yang sangat baik ini. Sperma yang sihat dan telur yang sihat akan melahirkan bayi yang sihat. Ini merungkaikan pertanyaan bagaimana orang-orang kampung yang dilabel “tidak pandai” melahirkan anak-anak yang merupakan lepasan universiti. Kerana semasa mereka bersama, sperma dan ovum adalah dalam keadaan yang sihat hasil pengambilan makanan yang sihat dan tidak tercemar.

Vita Lea akan bekalkan keperluan nutrien yang mencukupi untuk badan anda dan isteri. Ingat, anda sihat, sperma anda juga sihat dan zuriat yang bakal dilahirkan juga sihat. Vita Lea hanya perlu ambil sebiji sehari setiap seorang. Kandungannya adalah 120 biji. Makan berdua sebiji sehari boleh tahan 2 bulan.

Seterusnya ini bagi lelaki yang semasa klimax, air mani cuma meleleh dan tidak memancut. Dengan vitamin e insyaallah memancut kerana penghasilan sperma adalah banyak. Akan tetapi jika ianya memancut dengan banyak, anda akan mengalami perasaan kepuasan yang amat sangat.

Masalah air mani cuma meleleh dan tidak memancut dapat diatasi dengan penggunaan Omega Guard Shaklee. Ia dihasilkan dari softgel yang mengandungi pati minyak ikan. Mempunyai lemak baik yang dapat menyingkirkan kolestrol jahat yang melekat pada saluran darah.

Kelebihan Utama Omega Guard Shaklee Untuk Jantung Yang Sihat

Jantung yang sihat adalah jantung yang dapat mengepam darah dengan lancar ke seluruh badan termasuk pada urat-urat halus sebelum darah ini dihubungkan kembali ke jantung untuk dipam lagi. Manakala semasa anda bersama pasangan, degupan jantung anda akan lebih laju dan membuat air mani terpancut dengan puas. Ini membantu untuk anda membuntingkan pasangan apabila anda memancut lebih dalam, ia akan banyak dan mempercepatkan proses mendapatkan anak. Secara amnya, lelaki dan wanita boleh menggunakan Omega Guard bagi kesihatan jantung yang optimum.

omega-guard

Bagi isteri pula kesihatan jantung penting kerana untuk membolehkan “janin” bertahan semasa proses persenyawaan, janin akan melekat pada dinding rahim sebelum membentuk fetus bayi. Jika jantungnya tidak berfungsi dengan baik, ia boleh efek kepada janin yang baru melalui proses persenyawaan. Omega Guard diambil 2 biji pada sebelah pagi lepas sarapan atau selepas makan malam. Sekali saja sehari dan tidak boleh melebihi 3 biji sehari. Sebotol mengandungi 90 biji softgel. Pengambilan bersama suami isteri 2 biji sehari, dapat bertahan selama 23 hari atau sebulan setengah jika 2 botol.

Ok Setakat ini dalam memperkenalkan Set Kesuburan Shaklee Bagi Pasangan Yang Baru Berkahwin, saya telah perkenalkan penggunaan Vitamin E, Vita Lea dan Omega Guard.

Produk seterusnya hanya perlu diambil oleh isteri anda iaitu GLA Complex. Jika anda pernah dengar suppliment yang disebut sebagai Evening Primrose Oil, iaitu softgel yang mengandungi pati minyak biji bunga matahari yang sangat berkesan dalam mengaktifkan sistem peranakan wanita. Inilah dia produknya dinamakan GLA Complex dan ia produk evening primrose. Ia adalah anti oksida dan bertindak keatas masalah-masalah seperti cyc, fabriod, sakit senggugut iaitu sakit semasa datang haid, keputihan dan 101 masalah yang berkaitan dengan sistem peranakan wanita. Pun begitu sebenarnya lelaki yang menghadapi masalah kulit boleh menggunakan GLA Complex ini.

gla-complex

Penggunaan GLA Complex ini pula adalah sebiji sehari selepas makan tengah hari untuk isteri sahaja. Kandungan sebotol GLA Complex adalah 60 biji softgel bagi kegunaan 2 bulan. Bagi yang ada masalah-masalah disebutkan diatas, boleh ambil sebiji tengah hari dan sebiji lepas makan malam.

Set Advanced pula ditambah satu lagi produk untuk isteri iaitu ESP atau Energizing Soy Protein yang digunakan untuk meningkatkan fungsi dan organ wanita. Sebagai contoh jika isteri mempunyai bulu kaki yang lebat, payudara yang kecil dan ada bulu seperti bermisai, ini adalah tanda hormon lelaki lebih banyak dari jumlahnya dari hormon wanita. ESP dapat menjadikan isteri lebih kewanitaan dengan menampakkan ciri-ciri kewanitaan dengan pinggul yang menawan. shape badan jadi cantik, payudara lebih besar dan sensitif, kulit lebih gebu. Bagi wanita yang ingin hamil, sedang hamil dan menyusu badan juga wajib menggunakan ESP kerana fungsi ini juga baik dalam memelihara kandungan atau bayi supaya mendapat nutrien yang cukup. Dan terakhir, esp juga memberikan tenaga, sangat baik bagi yang ingin berpuasa tetapi takut kehilangan tenaga, boleh menggunakan esp 2 sudu semasa sahur.

esp-soy-proteinESP ni adalah dalam bentuk minuman, berasaskan kacang soya dan hanya diambil bersama air sejuk atau suam. Tak boleh bersama air panas kerana kandungan proteinnya akan musnah. Boleh dicampur dalam air milo dan hot chocolate anda. Tidak elok diminum bersama teh atau kopi. Cara guna cuma campurkan sesudu setiap kali bancuh milo suam/ais. Atau boleh bancuh dengan secawan air masak untuk perasa asli kacang soya. Sebucket ni boleh tahan 2-3 bulan.

Baik, saya dah berkongsi set kesuburan bagi suami dan isteri yang ingin hamil. Berikut adalah harga setiap produk ini. Saya telah masukkan 2 set iaitu Set Advanced yang mengandungi semua produk diatas, dan set basic tanpa ESP dan Omega Guard.

SET Advanced Kesuburan

kesuburan-set-advanced

Set Basic Kesuburan

kesuburan-set-basic1

Sekiranya anda bercadang untuk menggunakan produk shaklee yang mana mottonya

“Always Works, Always Safe Dan Always Green”

Anda mungkin berminat untuk jadi member. Keberkesanan produk-produk shaklee menyelesaikan masalah pengguna telah terbukti lebih 90 tahun lamanya. Dan produk shaklee terus menerus mendapat permintaan kerana keberkesanannya.

Diskaun Member

Malahan juga bagi mereka yang beli dan daftar ahli, saya akan susunkan anda dibawah saya untuk membentuk rangkaian network pengguna. Kelebihannya setiap ahli baru yang join, saya akan letakkan nama mereka sebagai downline anda. Dan dengan belian ulangan sekitar RM90 sebulan, anda boleh nikmati insentif “Group Point” yang boleh ditukarkan dengan duit. Dibawah ini merupakan carta downline saya.

biz-shakleePada bulan lepas 26 dec saya telah join shaklee dan menjelang 13 januari tarikh pembayaran bonus saya menerima RM54 lepas jual barang bernilai RM190. Dari jumlah itu RM160 adalah modal belian produk. Untung runcit RM30. Dan bonus dari group RM54. RM54 ini terhasil dari 3 orang dibawah saya yang jadi member dan makan sendiri.

income-shaklee

Sebenarnya saya tak kenalpun siapa downline saya kerana mereka ini juga pembeli produk dan terus join member. Mereka ini terhasil dari Upline saya yang menggunakan blog sebagai kaedah berniaga. Limpahan pembeli jika letak under mereka, secara mudahnya hanya mereka dan orang keatas yang merasai group point ini. Tetapi dengan letakkan jualan dan signup baru dibawah downline, seluruh network beliau akan mendapat pulangan.

Namun jangan tersilap sangka, sistem bisnes shaklee ini bukanlah bisnes menjual, menjual hanya untuk tambah pendapatan untung runcit. Bisnes Shaklee ni lebih kepada “untuk makan sendiri”, bila anda dah makan, anda bercerita keberkesanan produk dan ajak rakan jadi ahli jika nak beli untuk kegunaan sendiri. Ini yang terjadi pada orang-orang yang saya tidak kenal dibawah saya. Mereka semua jadi member untuk makan sendiri.

Hasilnya apabila anda mempunyai 58 orang di bawah anda yang membeli sekurangnya RM100 – RM200 sebulan, anda berpeluang menerima pendapatan sehingga RM1800 – RM2600 setiap bulan. Apa yang perlu dilakukan adalah anda beli dan pakai sendiri set kesuburan shaklee ini. Blog ini juga sentiasa menghasilkan pendaftaran baru setiap hari, jadi semua mereka akan diletakkan dibawah anda.

Jika anda lihat, saya tak minat pun dengan untung runcit RM70 tu sebab saya tahu keuntungan sebenar adalah melalui Group Point. Ini asasnya dengan maintain RM90 sebulan saya sudah boleh memperolehi pendapatan tambahan sehingga Rm2600, tetapi jika network saya sudah besar nanti hasilnya boleh mencecah ratusan ribu setiap bulan. Namun untuk paksa anda buat keputusan adalah perkara yang tidak ada gunanya. Anda boleh fikirkan sendiri, kelebihan jika join ahli. Jika anda tak mahu fikir lagi tentang jadi ahli shaklee, tak mengapa. Mari kita teruskan dengan cara buat belian set kesuburan shaklee ni.

+++++

Cara Beli Set Kesuburan Shaklee

+++++

Baiklah, kita ada 2 cara belian. Pertama adalah dengan beli secara online. Anda buat bayaran ke akaun bank saya dan saya akan hantarkan melalui pos laju. Caj Pos Laju Percuma.

Cara kedua adalah dengan COD KL, PJ, Cheras, Bangi, Putrajaya Dan Semenyih. – Caj COD adalah RM10 sahaja.

+++++

Beli Set Kesuburan Shaklee Sekarang!

+++++

Cara beli adalah dengan taip “Set Subur” ke 011-3333 3207 Azham Shaklee

Insyaallah dengan menggunakan set kesuburan shaklee ini, anda akan berpeluang untuk menimang cahaya mata kerana set kesuburan shaklee ini telah terbukti membantu ramai pasangan baru/lama berkahwin mendapat anak.